- Rutistus -

Kansantanssiryhmä

Rutistus on Helesingin Kansantanssin Ystävhin kuuluva tanhuryhymä, johona on suurin piirteen 20 tanhuajaa. Moomma komiin, parahin ja vaatimattomin tanhuryhymä ja meitä on vähä kaiken ikääsiä, siinä kahrestakymmenhestä melkein nelejänkymmenhen. Meirän ohojelmistos on perinteesiä kansantanssia ja lauluja, ei mitää koreografioota. Teherähän mitä yleesö vaatii!

Me pirethän hauskaa yhyres muutenki. Meillon illanistujaasia, mökkiviikonloppuja ja mitä kulloonkin taharothan ja eherithän. Parasta kaikista on tiätysti yhteeset koto- ja ulukomaan tanhureissut.

Me tykäthän esiintyä ja oomma valamhit pelastamhan juhulanna kotona ja firmas. Ohojelma voirhan räätälöörä varojenna mukaaseksi.

Jos oot kiinnostunu kansantanssiista ja oot tanssinu jo vähä ennenkin, niin tuu kattomhan jos vaikka haluaasit ruveta tanhuamhan meirän kans. Moomma tanhunnu jäsenestä riippuen muutamasta kuukauresta parhinkymmenhen vuathen.

Tuu joukhon pohojalaashen ja muunkin laashen menhon.

- Raija Kallio

365905               2001-2006 © Rutistus


Sinä olet se
jota vielä kaipaamme

... nauttimaan tanssin pyörteistä ja mukaansatempaavasta musiikista. Varsinkin jos osaat jo kansantanssin alkeet eikä polkka saa päätäsi pyörälle. Myös pojat ovat tervetulleita.

Harjoitukset maanantaisin 18:30-20:30 Pitäjänmäen ala-asteella, Viinenkuja 6