- Rutistus -

Kansantanssiryhmä

Rutistus o semne Helsinki Gansandanssi Ystävihi guuluv melkkesd golmegymne ihmse ryhm, go harrasda dämmösd danssi- ja lauluperintte vaalimisd. Ikkä meil o gesgengasvusisd parigymppisisd ai gesgikkä lähesdyvi.

Mdää gaikke muud lystinbitto me gesgenäm biredä, sdää me ei gerrodakka iha jogattel. Eik meiä brokrammis ol sitt hiukkaga mittälai uusmaissi gorekrahvioi eig muidaga nygyaekkassi grumeluurei, go vaa sdää sama go ai ennevanha pruugattin dehr - gylmarrsää ny sen diärä, josas ole hiugangiaekka oikke lailes elänn.

Ja niingos arva, me dygädä ol ai framill, jos vaa jogugi viitti katel. Me voira jusdeerad meiä brokrammei viiresd minuudisd iha teijä väsymisse saak.

Josas ole giinnosdun dämmöttesd, ni dul fölihi - meina et josas ole hiugangi tanssinn taik luulisi ossavas gävell elävä musiigi mukka. Mone meist paoha gaigelaissi omiduisigi murttei ja giäli.

Freistasd otta goht yhdeyd, ni saad diättä, misä meiä voi pia treffad. Meil gelppava pojaggi, vaikk fligoi ei igä ol darppeks.

- Jarmo Koivunen

365920               2001-2006 © Rutistus


Sinä olet se
jota vielä kaipaamme

... nauttimaan tanssin pyörteistä ja mukaansatempaavasta musiikista. Varsinkin jos osaat jo kansantanssin alkeet eikä polkka saa päätäsi pyörälle. Myös pojat ovat tervetulleita.

Harjoitukset maanantaisin 18:30-20:30 Pitäjänmäen ala-asteella, Viinenkuja 6