- Rutistus -

Kansantanssiryhmä

Rutistus on Helsingi Kansatanssi ystävii tanhuryhmä, miss on noi 20 tanssijaa. Myö ollaa kaikeikäsii eli kakskymppisist nelikymppisii ast. Mei ohjelmistos on perinteisii kansantanssiloi ja -laululoi. Tanssiohjelmat perustuut kansaperinteehe eikä niihi oo lisätty uusii muotoi tai koukeroi. Silviisii tanssi on oikee lustii, saahaa olla ja ilakoija niiko ennevanhaa.

Muutekii meil on mukavaa yhes. Myö järjestettää monelaisii illanviettoloi ja retkii. Parraat kokemukset ja muistot saahaa yhteisilt matkoilt kotimaas tai ulkomail.

Esiintymisest myö kaik tykätää ja tullaa mielellää piristämmää tei perhe- tai yritysjuhlii. Asiakkaa tarpeet myö osataa ottaa huomioo ja tehhää ohjelma toiveihe mukkaa viiest minuutist vaik puoleetoist tuntii.

Jos sinnuu kiinnostaat kansantanssit ja oot jo vähä tanssintkii, nii tervetulloo mei sakkii. Osa meist on tanssint jo parkymment vuotta mut toiset vast muutaman kuukauven.

Otaha äkkiää selvää mist meijät löyvät. Myö kaivataa sinnuu!


- Ritva Simola

365899               2001-2006 © Rutistus


Sinä olet se
jota vielä kaipaamme

... nauttimaan tanssin pyörteistä ja mukaansatempaavasta musiikista. Varsinkin jos osaat jo kansantanssin alkeet eikä polkka saa päätäsi pyörälle. Myös pojat ovat tervetulleita.

Harjoitukset maanantaisin 18:30-20:30 Pitäjänmäen ala-asteella, Viinenkuja 6